This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.
Grattis! Din order uppnår gratis frakt Du är 499 SEK ifrån gratis frakt.

Raw collagen BROWNIE BITES - ultimata vid cravings (innan mens)

Raw collagen brownie bites - ultimata vid cravings (innan mens)

Våra collagen brownie bites är allt du behöver när suget kan kicka in i fas 3 (efter ägglossning och innan mens). Den ultimata brownien fylld med hälsosamma fetter som stabiliserar ditt blodsocker istället för andra alternativ som lätt får dina hormoner att skjuta i höjden, de innehåller även kakao som är rikt på magnesium och skulle kan minska eventuella sötsug som kan uppkomma i fas 3. De är även boostade med kollagen som är rikt på flera aminosyror som vi ofta inte får i oss via maten vi äter och macapulver som är en adaptogen som kan ha förmågan att påverka våra könshormoner på ett positivt sätt. 

Collagen crunchy-brownie bites 

Den här brownien har en perfekt konsistens och en blandning av fryst, choklad, crunch, sött och salt. Klockrena att ha i frysen under sommarn och plocka fram när suget sätter in. Vi älskar dem extra mycket i fas tre då vi brukar känna ett sug för choklad, något sött och gärna fett - allt vi behöver i en liten boll <3 

Du behöver
Torra ingredienser:
2 dl mandlar + 1 dl valnötter 
2 msk kakao
2 msk WS-kollagen
1,5 msk kakaonibs
0,5 tsk vaniljpulver
0.25 tsk jodberikat salt 

Blöta ingredienser:

7 färska urkärnade dadlar 
1,5 msk mandelsmör
1,5 msk kokosolja
Eventuellt en skvätt vatten 

Alternativ för extra boost:
0,5 tsk macapulver 

Gör såhär:
Mixa mandlar och valnötter till ett mjöl. Kärna ur dadlarna och häll i resterande ingredienser förutom kakaonibsen och mixa tills du fått en jämn och slät konsistens (när smeten är len = perfekt). Blanda i kakaonibs och rör runt + rulla till bollar och in i frysen. Låt stå i någon/några timmar innan du äter dem!

Reminder: Under fas 3 är det inte ovanligt att man upplever många olika symptom kopplat till menscykeln, bara för att det är vanligt betyder det inte att det är normalt. Det bästa sättet för hormoner i balans är att äta riktig mat, bakverk/snacks är bara ett komplement som kan få eventuella cravings att minska och vår själ att jubla! För att förstå mer om din menscykel läs här och här kan du läsa om hur du kan dra nytta av menscykelns faser.

Gillade du detta recept? 

Är du som vi och älskar att ha fika förberett i frysen tills suget kickar in? Vi har många olika smaker på bites och bollar som går att ha redo. Till exempel våra Raw collagen cookie bites, Chocolate Chicca balls eller varför inte Raw Arraksbollar med smak av de klassiska dammsugarna? 

Varukorg

No more products available for purchase