This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.
Grattis! Din order uppnår gratis frakt Du är 499 SEK ifrån gratis frakt.

Godaste CHOKLADBOLLARNA - perfekta innan MENS

sockerfria och glutenfria chokladbollar + perfekt innan mens

Ibland när chokladsuget slår till vill du ha något riktigt gott och snabbt - då är våra chokladbollar med Chicca Roast en favorit. Det här är receptet som finns till hands när du behöver det som mest. Vi älskar att äta dem i fas 3 (innan mens) när sötsuget för något riktigt chokladigt kan kicka in. De är dessutom helt socker- gluten och mjölkfria. 

Att baka med Chicca Roast är ett vinnande koncept

Tänk en blandning av choklad, krisp från kakaonibs, sött och lite salt. Vi använde färre dadlar för att det inte ska samma påverkan på blodsockret. Ett blodsocker som åker berg-och-dalbana kan nämligen göra att vi upplever värre PMS-symtom som humörsvängningar, sötsug och trötthet.

Ibland i fas tre spelar det ingen roll vad man äter utan det enda man vill ha är något riktigt GOTT och chokladigt och de här chokladbollarna är verkligen perfekta för suget som kan infinna sig. Vi har även tillsatt kollagen för att få i oss flera viktiga aminosyror och 1 tsk macapulver som är en adaptogen som kan ha en positiv påverkan våra hormoner. 

Du behöver 
2 dl mandlar 
2-3 msk kakao 
2-3 msk kakaonibs 
0.5 tsk salt 

5-6 färska urkärnade dadlar 
1.5-2 msk mandelssmör (jordnötssmör går säkert lika bra) 
1.5 ghee/msk kokosolja 
1 msk Chicca Roast 

Om ni vill ha en extra boost:
1 msk kollagen 
1 tsk macapulver  

Gör såhär: Mixa nötter till ett mjöl. Häll i resterande ingredienser och mixa tills du fått en jämn smet. Håll i kakaonibs för att sedan rulla till bollar. In i frysen några timmar. Vi äter alltid våra frysta för konsistensen blir magisk då!

Gillade du detta recept? 

Suget för kakao ökar ofta i fas tre och kan faktiskt förebygga PMS symptom. Vi har vår Womensync Kladdkaka, Blissful Brownie Bites och våra otroliga Raw lakrits- och chokladbollar

Varukorg

No more products available for purchase