This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.
Grattis! Din order uppnår gratis frakt Du är 499 SEK ifrån gratis frakt.

Womensyncs Blissful BROWNIE BITES

Womensyncs Blissful Brownie Bites

Brownies, brownies, brownies <3 Detta är vårt recept på våra Blissful Brownie Bites som är fullproppade med magiska fetter från ghee, avokado, nötter och frön som grundar dig och dina hormoner. Tänk dig en browniebotten toppat med ett mjukt lager chokladkräm, krispiga kakaonibs och flingsalt. En bladning av choklad, sött, salt, fryst, kladdigt och segt. Vad mer kan man behöva under sin fas tre? Dröm!

Ultimata brownien innan mens

Våra browniebites är helt enkelt perfekta under fas 3 i din menscykel. Hur kommer det sig? De är fyllda med bland annat kakao som kan öka känslor av välbefinnande och minska eventuella symtom som exempelvis ömma bröst, kramper och cravings efter choklad! De innehåller dessutom högkvalitativa fetter som får ditt blodsocker att hålla sig stabilt så du kan hålla dig balanserad fysiskt, emotionellt och energimässigt. De är även socker-, gluten- och mjölkfria.

Recept blissful brownie bites

Ingredienser lager 1
2 dl valnötter
1 dl pumpakärnor
10 färska urkärnade dadlar
0,75 dl kakao
2 msk kokosolja/ghee
1 tsk vaniljpulver
0,75 tsk jodberikat salt

Gör såhär: 
Mixa nötter och frön till ett mjöl. Kärna ur dadlar. Blanda i resterande ingredienser och mixa med en matbredare tills du fått en jämn och len smet. Tryck ut på ett bakplåtspapper i en matlåda. VOILA... In i frysen medan du gör frosting lagret till browniebotten!

Frostingen
1 mogen avokado
1,5 msk honung (beroende på hur sött du vill ha)
2 msk kakao
2 msk kokosolja
Kakaonibs på toppen

Gör såhär: 
Skeda ur avokadon och mixa tillsammans med alla ingredienser (utom kakaonibs) till en jämn smet med en handmixer. Bred på browniebotten med en slickepott. Förvaras gärna i frysen så den blir fast!

Vi älskar att ta ut den några minuter innan servering för en härligt kladdig konsistens. Rätt så smidigt ändå va? Om inte annat - det är värt det <3

Gillade du detta recept? 

Inför mens ökar ofta sugen för choklad eller sötsaker över lag. Vi kan starkt rekommendera vår Bananoffetårta som är MAGISK. Vår Snickerschiapudding är också perfekt innan mens, både som mellanmål och snacks!

Varukorg

No more products available for purchase