Magisk kladdkaka utan gluten och vitt socker

Kladdkakan vi inte får nog av. Den är olagligt god. Helt utan vitt socker och mjöl och fylld med högkvalitativa fetter från äkta smör, ägg, mandelmjöl. Med protein från ägg och kolhydrater samt fibrer från färska dadlar. Dessutom magnesium från kakaon och boost av womensyncs collagen. Ät som den är eller servera med vispad kokosgrädde och färska hallon.

Recept Womensync Kladdkaka
Blöta ingredienser:
10 färska urkärnade dadlar
3 ekologiska ägg
75 g äkta smör (går med 1/2 dl smält kokosolja också)

Torra ingredienser:
2 dl mandelmjöl
4 msk kakao
1 tsk bakpulver
0.5 tsk vaniljpulver
0.25 tsk jodberikat salt

För att boosta extra:
2 msk Womensync Collagen

Gör såhär:
Värm ugnen till 175 grader. Kärna ur dadlarna och mixa tillsammans med resten av ingredienserna till en jämn smet. Smörj en form med kokosolja och häll i smeten. Grädda i ugnen i ca 8-12 minuter beroende på ugn och form. Vi hade inne i 14 minuter för hade en LITEN form. Den är klar när kakan är fast i kanterna och kladdig i mitten (den kommer stelna till när den fått vara ute ett tag). Ät och njut!

Testade även att göra dubbel sats och det blev hur bra som helst! Gör du dubbel sats så passar den i en större eller "vanlig" kladdkakeform 🥰🍫