This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.
Grattis! Din order uppnår gratis frakt Du är 499 SEK ifrån gratis frakt.

Otroliga raw lakrits- och CHOKLADBOLLAR

Otroliga raw lakrits- och chokladbollar

Är ni lakrits-älskare som oss? Detta är den perfekta blandning av brownie, lakrits och kaka! Tänk dig en smakkombination av: sött, salt, lakrits, choklad och sådär underbart sega - här har du dem. De är dessutom socker- gluten och mjölkfria och det ultimata snackset i fas tre av menscykeln när eventuella cravings kan dyka upp. Testa - du inte kommer bli besviken!

Lakrits, cravings och menscykel

Våra lakritsbollar innehåller högkvalitativa fetter från nötter, frön, kakao och kokosolja + kakao för magnesium som kan förebygga och minska eventuell PMS och kramper inför eller i samband med mens. Visste du att lakritspulver (lakritsrot) sägs kunna ha en vätskedrivande effekt vilket kan vara fördelaktigt om man samlar på sig vätska i fas 3 (dvs fasen innan din mens)? De är dessutom boostade med kollagen som har många hälsofördelar när det kommer till tarm, hud och hår. Hur bra? Det viktigaste är att de är SÅ goda och är ett ultimat alternativ vid eventuella cravings som kan uppstå innan mens!

Recept på choklad- och lakritsbollar

1 dl valnötter
1 dl pumpakärnor
1 dl mandlar
3 msk kakao
4 tsk lakritspulver
0,5 tsk jodberikat salt

6-8 färska urkärnade dadlar 
1 msk mandelssmör
1 msk neutral kokosolja

Topping 
Pudra med lakritspulver
Sprinkla flingsalt

Alternativ för extra boost:
1 tsk macapulver
1 msk kollagen
1 tsk chiafrön

Gör såhär:
Mixa valnötter, pumpakärnor och mandlar till ett fint mjöl i en matberedare. Kärna ur dadlarna och mixa tillsammans med resten av ingredienserna tills du fått en jämn smet. Smeten ska vara glansig och len vilket gör det till en perfekt konsistens när den är fryst. Rulla smeten till bollar alternativt platta ut smeten till små kakor, doppa i lakritspulver och sprinkla över flingsalt. Förvara i frysen i några timmar innan du äter dem - klart.

De är underbara och ett bra alternativ to-go-to vid eventuella cravings inför mens, win-win <3

Gillade du detta recept? 

Det enkla snackset att ta med en kopp Chicca, då passar våra pepparkaksbollar eller Raw choklad- och apelsinfudge perfekt. Prova och njut! 

Varukorg

No more products available for purchase