This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.
Grattis! Din order uppnår gratis frakt Du är 499 SEK ifrån gratis frakt.

SNICKERSCHIAPUDDING – perfekt innan mens

godaste snickers chiapudding

Chiapudding är alltid ett vinnande koncept. Dagens chiapudding ger lyxig känsla som påminner om snickers. Ett mellanmål som är perfekt i fas 3 (innan mens) när vi kan uppleva eventuella sötsug. Den är fylld med fett, protein och kolhydrater som kommer göra att du känner dig mätt och nöjd.

Chiapudding som passar perfekt innan mens

Snickers-chiapuddingen är en blandning av krämig och len kokosmjölk, vanilj, sötma från bitar av banan och krispiga kakaonibs. Den passar perfekt som ett mellanmål eller efterrätt när sötsuget kan komma som ett brev på posten! Toppa gärna med nötter/frön alternativt ha ett ägg vid sidan om för att få i dig extra protein samt för att stabilisera blodsockret (som gör att du håller dig mätt längre och undviker eventuella energidippar).

Recept på snickers-chiapudding
2 msk chiafrön

1,5 dl kokosmjölk på tetra
0,5 dl kallt vatten
0,5 tsk äkta vaniljpulver

Gör såhär: Blanda ihop allt och låt stå några timmar alternativt över natten. Blanda eventuellt ut med mer vatten/kokosmjölk tills du fått önskad konsistens. Toppa med en halv skivad banan (grön banan = resistens stärkelse = fibrer = får inte blodsockret att sticka iväg på samma sätt), kakaonibs och nötter.

Gillade du detta recept? 

Vi har såklart fler magiska recept som passar för dig i fas 3 (från ägglossning till att du får mens igen). Till exempel vår Bananpannkakor som du kan anpassa till alla menscykelns faser, samt våra Blissful Brownie Bites som är en blandning av sött, salt, choklad, fryst, kladdig och seg? Du bara måste prova! 

Varukorg

No more products available for purchase