Vår varma choklad med Chicca Roast är vår favoritdryck att njuta av under kalla vinterdagar. Vi älskar att toppa den med vispad grädde eller kokosgrädde för en extra lyxig variant och som bidrar med en magisk smak.
Chicca Roast bidrar med smak och fibrer
Att ha i Chicca Roast i en klassisk varm choklad bidrar med extra fibrer som vår mage älskar. Chicca Roast är nämligen gjord på örten cikoria som är rik på fibern inulin som kan bli till mat för våra goda tarmbakterier. Kakao innehåller flera vitaminer- och mineraler som exempelvis magnesium som våra hormoner älskar.
Ingredienser varm choklad:
2 msk Chicca Roast
1 msk kakao
2-3 dl hett vatten
1-2 dl grädde eller kokosgrädde
Gör såhär:
Blanda vatten, Chicca Roast och kakao direkt i en kastrull och värm upp på medelhög värme under omrörning. Det går också att ha i en liten skvätt mjölk eller ovispad grädde direkt i vätskan. Vispa upp grädden och och toppa på den varma chokladen.
Gillar du detta recept?
Testa också vårt recept på vår perfekta Chicca Roast.