This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.
Grattis! Din order uppnår gratis frakt Du är 499 SEK ifrån gratis frakt.

RÅKAKA med halloumi, grönkål och avokado

Hälsosam halloumiråraka. Mat för menscykel.

Idag tänkte vi dela med oss av ett recept som är enkelt, näringsrikt och går snabbt att laga, nämligen halloumiråraka med avokado och krispig grönkål. En måltid som innehåller en blandning av fantastiska fetter, protein och kolhydrater, alltför en menscykel i en balans.

Godaste receptet på råraka med halloumi 

Det fina med den här måltiden är att den dessutom går att variera i all oändlighet. Om du exempelvis inte är ett fan av halloumi kan du utesluta det och istället toppa med fetaost eller getost. Variera med olika kryddor, örter eller tillbehör beroende på sug.

Recept halloumiråraka 
Torra ingredienser:
2 mellanstora fasta potatisar
1 medelstor morot
1/4 gul lök
Kryddor som salt och peppar

Blöta ingredienser:
2 ekologiska ägg
1/4 (50 g) halloumi
Äkta smör till stekning

Topping: 1/2 avokado och stekt grönkål

Gör såhär: 
Riv potatis, lök, morot och halloumi grovt och blanda i en bunke. Knäck i ägg, salt och peppar och blanda till en smet. Stek rårakorna i en panna med äkta smör till små runda plättar. Servera tillsammans med grönkål stekt i kryddor som lökpulver, vitlök och salt. Ät tillsammans med mosad avokado blandad med lite citron, salt och peppar. Orimligt gott.

En lunch eller middag som innehåller en blandning av högkvalitativa fetter, protein, kolhydrater och fibrer precis som vi älskar. Den är dessutom otroligt god och håller blodsockret på en jämn nivå vilket är en förutsättning för en menscykel i balans. Vi säger bara en sak - testa. 

Gillade du detta recept? 

Visst uppskattar man enkla recept när tiden kanske är knapp? Vi har även vår "Enkla lunch - Bowl" och den Balanserade matiga omeletten som både är enkla att tillaga men samtidigt får våra hormoner att jubla! 

Varukorg

No more products available for purchase