This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.
Grattis! Din order uppnår gratis frakt Du är 499 SEK ifrån gratis frakt.

Magisk ASIATISK LAXBOWL för dina hormoner

middagstips för menscykel

Lättlagade luncher och middagar är ett måste för oss i vardagen. Idag delar vi med oss av en av våra favoritrecept - en underbart god laxrätt som passar perfekt till både lunch och middag. Det här är ett recept som är näringsrikt, hälsosamt och som går att variera i oändlighet beroende på hunger, sug och fas. En måltid som innehåller grundstenar som du behöver för en menscykel i balans.

Bowls av olika slag går alltid hem. Det bästa är att det går att förbereda ordentligt i början på veckan så att det räcker till fler måltider under veckan. Beroende på vad du gillar och har för preferenser går det lika bra att byta ut lax mot någon annan proteinkälla, byta ut det svarta riset till exempelvis quinoa eller sötpotatis och variera grönsaker efter säsong.

Det här är en middag som innehåller
högkvalitativa fetter som din menscykel älskar, komplexa kolhydrater som bidrar med fibrer och i sin tur får ditt blodsocker att hålla sig stabilt samt protein som bygger upp din kropp. På det adderar vi grönsaker i olika färger som bidrar med en mängd vitaminer och mineraler som boostar kroppen. En underbar laxbowl med krispiga grönsaker, avokado, mango, cashewnötter och toppen över i:et är den underbara dressingen.

Ingredienser:
Laxfiléer efter smak
Svart ris kokat med lantbuljong
Krispiga grönsaker som: Morot, gurka, rödkål och spenat
Mango
Avokado
Citron
Cashewnötter

Chili- och honungsdressing
2 msk majonnäs
2 msk kokosmjölk
2 msk citronsaft
1/2 tsk sambal
1/2 tsk honung
Örtsalt och peppar

Gör såhär:
Blanda alla ingredienserna till en slät sås och smaka av. När laxen och riset är klart lägg upp spenat, gurka, morot, rödkål och mango som en bas. Lägg sedan på ris, avokado, lax för att slutligen toppa med den magiska dressingen och cashewnötter. Drömmig måltid både för kropp och själ.

Recept och bild av Alva Brobakken.

Gillade du detta recept?
En annan typ av bowl är vår Bowl fylld med krispig halloumi och rödbetshummus.

Varukorg

No more products available for purchase