This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.
Grattis! Din order uppnår gratis frakt Du är 499 SEK ifrån gratis frakt.

GRÖT MED SMAK AV saffran och kokos

hormonvänlig frukost

En favoritfrukost att äta vid jul är vår krämiga saffrans- och kokosgröt som passar alla dagar i menscykeln. Den innehåller fibrer, högkvalitativa fetter och protein som stabiliserar vårt blodsocker. En favorittopping är blåbär, mandelssmör, nötter, frön och kokosmjölk eller mandelmjölk.

Gröt med smak av saffran- och kokos 

Vår saffransgröt innehåller högkvalitativa fetter från äggula, kokosmjölk, nötter och frön, fullvärdigt protein från ägg och chiafön samt fibrer från havregryn och blåbär. Att få i sig en stabil frukost som stabiliserar blodsockret är en viktig nykel när det kommer till hormoner i balans. Gröten innehåller också saffran som är rik på antioxidanter och sägs ha flera hälsofördelar.

Recept saffransgröt:

1 dl havregryn
0,5 msk chiafrön
1-2 dl vatten
1 ägg
0,5 paket saffran
1 msk WS Collagen
Salt

För extra protein:

3 msk proteinpulver utan sötningsmedel

Gör såhär:

Blanda alla ingredienser förutom Collagen och ägg i en kastrull och värm på medelhög värme tills det blir en len och varm gröt. När gröten är fast knäcker du i ägget och rör om ordentligt i ca 30 sekunder till 1 minut. Ta bort från plattan och rör sedan ned Collagen och eventuellt proteinpulver. Toppa med valfri topping - vi hade blåbär, valnötter, mandelsmör, pumpafrön och kokosmjölk på tetra eller mandelmjölk på.

Gillar du detta recept?

Testa gärna vår varma chiapudding som också är en otrolig frukost för att stötta menscykeln och våra hormoner.

Varukorg

No more products available for purchase