This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.
Grattis! Din order uppnår gratis frakt Du är 499 SEK ifrån gratis frakt.

Quinoa- och KYCKLINGSALLAD med hemmagjord pesto

Quinoa- och kycklingsallad med hemmagjord pesto

Vår to-go to när vi har noll inspiration är den här underbara quinoa- och kycklingsalladen med hemmagjord pesto. Den går att variera i mängder och går att äta både kall och varm. Det här är en måltid som innehåller en blandning av kroppens byggstenar; fett, protein och kolhydrater och en extra boost c-vitamin och fibrer från grönsaker. Grunden för hormoner och en menscykel i balans är att äta riktig och naturlig mat.

Recept quinoa- och kycklingsallad med hemmagjord pesto

Du behöver:
Quinoa + buljong (vi älskar Renee Voltaries)
Kyckling enligt önskemål.

Till salladen behöver du:
ekologisk spenat, tomat, rödlök, avokado och nektarin för en extra festlig touch + torrostade pumpafrön att toppa med. 

Kryddor till kyckling:
Honung, vitlökskrydda, lökpulver, chiliflakes, timjan och örtsalt. 

Recept på magisk pesto

Mixa 3-4 msk torrostade pumpakärnor/solroskärnor/valfri nöt, 1 kruka basilika (1-2 dl basilika) massor av basilika färsk eller fryst, 1 vitlöksklyfta, 1/2 dl olivolja, 2 msk vatten, 3 msk riven parmesan enligt önskemål - mixa! Addera vätska om du vill ha peston "lösare". 

Gör såhär:
Koka quinoa enligt anvisningar och tillsätt buljong. Stek kyckling och krydda med örtsalt, vitlökskrydda, chiliflakes, honung, timjan. Torrosta pumpafrön i en torr panna, till de får färg och börja "poppa" salta i efter hand för extra god smak! Hacka sedan upp grönsaker och gör peston. När quinoan och kycklingen är klar serverar du den på din sallad, toppar med godaste peston och de crunchiga pumpafröna. 

Receptbild kommer från grymma Alva.

Gillade du detta recept? 

Vi behöver alla byggstenar i vår kost för att kroppen och våra hormoner ska må bra och vara i balans. Könshormonerna skapas med hjälp av fett och protein. Därför vill vi rekommendera dig att prova vår Näringsrika bowl med pestomarinerad kyckling. Perfekt som både lunch eller middag! 

Varukorg

No more products available for purchase