This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.
Grattis! Din order uppnår gratis frakt Du är 499 SEK ifrån gratis frakt.

Mocktail på HALLONBLADSTE

godaste mocktailen hallonbladste

Vår mocktail på hallonbladste är en magiskt god alkoholfri drink när du vill ha något fräscht och näringsriktDen har en syrlig och frisk smak av hallon, lime och mynta vilket ger den en perfekt balans mellan sött och syrligt, helt utan tillsatt socker. 

En perfekt mocktail inför förlossning och för dig med mensvärk

Eftersom basen görs på vårt ekologiska hallonbladste passar den extra bra att dricka under fas 3 för dig som vill förebygga mensvärk, då hallonblad sägs kunna hjälpa mot detta. Hallonblad är även populärt att dricka i slutet av en graviditet då det sägs kunna vara fördelaktigt att dricka hallonbladste inför förlossning. Innan de sista veckorna av graviditeten rekommenderas inte gravida dricka hallonbladste.

Ingredienser för 1 glas:
Några färska hallon
1 dl koncentrerat hallonbladste (svalt)
1/2 msk hallonvinäger
2 tsk limesaft
Några myntablad
1,5 dl kolsyrat vatten

Gör såhär:
Börja med att göra en vanlig kopp hallonbladste där du fyller en tesil med hallonblad och häller i hett vatten. Låt dra i ca 20-40 min så att näringen från hallonbladen verkligen extraheras och ger smak och låt sedan vätskan svalna helt.

Krossa sedan hallon och mynta med hjälp av en mortel tills det blir som en sylt. Häll sen i hallonbladste, hallonvinäger, limesaft och kolsyrat vatten. Rör om i glaset, toppa med myntablad och drick gärna med sugrör för att skydda tänderna från vinägern.

Gillar du detta recept?

Testa vår himmelskt goda mocktail med jordgubb på Female Infusion Cycle som är en boost av elektrolyter, vitaminer och mineraler.

Innan du intar örtprodukter under graviditet, gör alltid egen research och rådgör med din barnmorska eller läkare.

Varukorg

No more products available for purchase