This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.
Grattis! Din order uppnår gratis frakt Du är 499 SEK ifrån gratis frakt.

COLLAGEN YOGHURT BOWL - den ultimata frukosten för dina hormoner

God och enkel Collagen yoghurt bowl

Har du ont om tid på morgonen samtidigt som du vill få i dig en hälsosam, näringsrik och enkel frukost? Här kommer tips på en av de enklaste och godaste frukostarna vi vet: yoghurtbowl boostad med kollagen (om du tål mjölk vill säga) toppad med valnötter, kakaonibs, bär och de värmande kryddorna ceylonkanel och kardemumma. Den här är också en perfekt frukost att ta med till jobbet.  

God och enkel Collagen Yoghurt Bowl

Förutom att den här frukosten är god, går den snabbt och är enkel. Den  innehåller högkvalitativa fetter från fullfet yoghurt som stabiliserar ditt blodsocker. Fullfet yoghurt innehåller mestadels fett och en mindre andel protein, vi älskar därför att tillsätta vårt Womensync kollagen för att få i oss fler aminosyror. Ett alternativ kan också vara att röra ned en skopa proteinpulver (av hög kvalitet) för att hålla dig mätt längre och öka ditt proteinintag eller att äta ett ägg vid sidan om. 
Om du inte tål mjölk är tips att byta ut yoghurten mot exempelvis kokosyoghurt alt den här underbara chiapuddingen

Ingredienser:
Valfri mängd fullfet turkisk/grekisk yoghurt (vi brukar ta ungefär 300g)
1 msk Womensync collagen

Valfritt:
Proteinpulver (vi använder detta vaniljproteinpulver)

Gör såhär: 
Blanda ihop yoghurt och kollagen till önskad konsistens. Vår favorittopping är att servera med nötter och frön för extra fibrer och fetter. Välj gärna valnötter som är rika på omega-3, pumpakärnor och kakaonibs för magnesium och extra crunch och bär för sötma, vitaminer och antioxidanter. För extra smak kan du toppa med ceylonkanel och kardemumma. 

Många kvinnor underäter omedvetet. Vi får ofta frågan hur mycket yoghurt vi tar och vi brukar ta ca 300 g för en portion, detta skiftar beroende på var vi är i vår menscykel, om vi äter något till eller hur hungriga vi är. Många tar bara några skedar och tror att det är tillräckligt, våga fyll på och lyssna på din kropp för att du ska hålla dig mätt fram till lunch.

Gillar du detta recept?

Vi har även vår otroligt goda äggröra med banan som håller blodsockret och dina hormoner stabila under dagen, samtidigt som du får i dig tillräckligt med fett och protein.

Varukorg

No more products available for purchase