Lakritskola utan vitt socker

Här kommer det bästa receptet på lakritskola utan vitt socker, gluten och mjölk. De tar ungefär fem minuter att göra (och du behöver bara en staxmixer) samtidigt som de smälter i munnen. De är en 10-poängare som julgodis eller till lördagsmyset. 

Ingredienser lakritskola:
12 färska urkärnade dadlar
2 msk kokosolja
4 tsk lakritspulver (går att utesluta om du inte gillar det, ex ta carob för kola/vaniljpulver för vanilj/saffran för saffranssmak eller pepparkakskrydda)
0.5 tsk flingsalt
+ rörde ned 1 dl hackade cashewnötter när den var klar för krisp

Alternativ för att boosta extra:
2 msk Womensync kollagen

Gör såhär:
Kärna ur dadlarna och mixa ihop alla ingredienserna. Lägg smeten på ett bakplåtspapper och tryck ut alternativt kavla ut med ett bakplåtspapper mellan kolan och kaveln. Ställ in i frysen och låt stå i minst två timmar. Skär upp till kolabitar, låt dem vara som dem är eller slå in i bakplåtspapper som en karamell. Förvara i frysen. Ät och njut!