This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.
Grattis! Din order uppnår gratis frakt Du är 499 SEK ifrån gratis frakt.

Hormonvänliga CHOKLADPANNKAKOR med Chicca Roast

Hormonvänliga chokladpannkakor

De här chokladpannkakorna passar extra bra att äta under fas 3 i menscykeln då vi ofta känner ett sug efter choklad. Chokladpannkakorna innehåller fullvärdigt protein från ägg som hjälper till att hålla blodsockret på en stabil nivå, vilket kan bidra till minskade PMS-symptom. 

Chokladpannkakor med lite påverkan på blodsockret

För extra fibrer och sötning har vi tillsatt Chicca Roast som till största del innehåller fibrer och därav inte har en så påverkan på blodsockret. Vi har också tillsatt Womensync Collagen som innehåller viktiga aminosyror för tarmen. Föredrar du lite mer sötning kan du toppa chokladpannkakorna med mer banan och/eller ringla över honung. Det passar även perfekt med bär till.

Receptet är för 1-2 portioner.

Ingredienser chokladpannkakor:

1 ägg
1/2 banan
1/2 dl bovetemjöl
1 msk kakao
2 msk Chicca Roast
1 msk Womensync Collagen
1/2 tsk bakpulver
1 krm vaniljpulver
Smör till stekning

Ingredienser chokladsås:

2 msk smält kokosolja
1 msk Womensync
Collagen
2 msk kakao
1 tsk honung

Gör såhär:

Blanda alla ingredienser till chokladpannkakorna i en bunke och blanda ihop. Stek små plättar i smör på medelvärme tills de får lite färg. Smält kokosoljan i micro eller på ett vattenbad tills den blir rinnig (men inte varm) och blanda med resten av ingredienserna till chokladsåsen.

Lägg upp chokladpannkakorna på en tallrik och ringla över chokladsåsen. Toppa med banan, bär, eller något annat du tycker om.

Varukorg

No more products available for purchase