Den här glassen smakar som en blandning av choklad och kola med sötma från chicca roast och banan. Glassen är otroligt krämig tack vare kokosmjölken och nötssmöret. Den är dessutom rik på fibrer från chicca och innehåller dessutom extra protein från proteinpulver och collagen som också bidrar till en underbar konsistens.
Har du PCOS eller är insulinkänslig och vill göra den extra fibrerrik kan du minska på banan (eller välja en grönare banan som innehåller mer fibrer och mindre socker) och tillsätta fryst blomkålsris. Det påverkar inte smaken någonting utan bidrar bara med extra fluff.
Ingredienser:
1 fryst skivad banan (tinad i ca 15 sek i micron)
2-3 msk Vassleprotein Vanilj
1 msk Chicca Roast
1 msk Womensync Collagen
1 msk kakao
1 msk jordnötssmör
1-2 msk kokosmjölk/grädde
Topping:
Kakaonibs
Kokosflakes
Gör såhär:
Blanda alla ingredienser i en blender. Du kan behöva pausa och putta ner bananskivorna från sidorna några gånger. Den är klar när det blivit en tjock kräm utan klumpar. Lägg upp i en skål och toppa med kakaonibs och kokosflakes. Njut!