Choklad- och jordnötsfudge utan vitt socker

Letar du efter den perfekta choklad- och jordnötsfudgen utan vitt socker, gluten och mjölk? Här kommer ett recept som kommer få dina smaklökar att jubla. Förutom att de är otroliga går de enkla och går snabbt att göra. 


Ingredienser:
12 färska urkärnade dadlar
3 msk ekologiskt crunchy jordnötssmör
3 msk ekologisk kakao
2 msk kokosolja
0,5 tsk flingsalt

Alternativ för att boosta extra:
2 msk Womensync kollagen

Gör såhär:
Kärna ur dadlarna och mixa ihop alla ingredienserna. Lägg smeten på ett bakplåtspapper och tryck ut eller kavla ut med ett bakplåtspapper mellan kolan och kaveln. Ställ in i frysen och låt stå i minst två timmar så den hinner stelna. Skär upp till kolabitar, låt dem vara som dem är eller slå in i bakplåtspapper som en karamell. Förvara i frysen. Ta fram och njut!