Våra choklad- och karamellbars är den perfekta efterrätten när sötsuget dyker upp. De är fria från gluten, mjölk och raffinerat vitt socker. De har en perfekt balans mellan sött, salt och krisp med smak av karamell och choklad.
Bars med smak av choklad och karamell
De innehåller högkvalitativa fetter från mandel, kokosolja och kakao samt fibrer från dadlar, havregryn och Chicca Roast. Vi har också vi Womensync Collagen för att få in viktiga aminosyror som glycin och glutamin som är viktiga för mage och tarm.
Ingredienser lager 1:
2 dl mandelmjöl
1 dl havregryn
2 msk WS Collagen
1 msk mandelsmör
2 msk kokosolja
4 färska dadlar
Vaniljpulver
Salt
En skvätt vatten
Ingredienser lager 2:
8 dadlar
2 msk kokosolja
1 msk Chicca Roast
Ingredienser lager 3:
0,75 dl kokosolja
0,5 dl kakao
1-3 tsk honung
Gör såhär:
Blanda alla ingredienser till lager 1 i en matberedare tills det blir en jämn deg. Klä en liten form (tex en matlåda) med bakplåtspapper och tryck ut degen i botten. Blanda sedan alla ingredienser till lager 2 i en matberedare tills det blir en jämn och len kräm och tryck ut över det nedersta lagret. Smält sen kokosoljan i en kastrull på låg värme och blanda i kakao och honung. Häll över chokladen i formen och ställ in i frysen ca 1-2 timmar. Skär sen upp barsen till fyrkantiga rutor och njut!
Gillade du detta recept?
Testa gärna också våra Self-love Snickers som passar perfekt att njuta av i fas 3 (dagarna innan mens).