This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.
Grattis! Din order uppnår gratis frakt Du är 499 SEK ifrån gratis frakt.

Praktik/LIA inom Sociala Medier

Vi söker en intern/praktikant till vårt team som brinner för att göra skillnad och älskar att skapa. Vi ser att du har praktik i minst 2 månader hos oss och att du kan starta under hösten. 

Womensync – en startup med vision att bli det ledande produktbolaget inom kvinnohälsa

Womensync är ett bolag inom Female Health & Lifestyle där vårt mission är att hjälpa kvinnor att må så bra som möjligt oavsett dag på månaden eller skede i livet. Vi är ett produktbolag som driver en e-handel, en stor community på instagram, en podcast och erbjuder olika produkter inom lifestylesegmentet. Vi bygger våra produktlinjer utifrån forskning och baserat på kvinnors egna upplevelser av vad som visat sig ha positiv effekt på kvinnors mående.


Vi är ett litet sammansvetsat team och en startup i en spännande expansionsfas, varav vi tror att du är en person som förstår vad det innebär och drivs av att jobba i ett team med högt tempo och entreprenörsanda.


Om bakgrunden till Womensync

Womensync föddes i en övertygelse om att alla kvinnor har rätt till kunskap om sin egen kropp och vad som faktiskt påverkar den. Idag är det många kvinnor som lever med hormonella obalanser, utebliven mens, ofrivillig barnlöshet och andra mensrelaterade utmaningar. Dessa är symtom och diagnoser som ofta går att komma tillrätta med genom livsstilsförändringar, något de båda grundarna själva upplevt. 


Därför skapar Womensync produkter och delar kunskap och inspiration för att kvinnor ska kunna leva i synk med sin cykel och må så bra som möjligt, oavsett dag på månaden eller skeende i livet.

Praktik Sociala Medier

Vi är nu på jakt efter fler stjärnor som vill växa tillsammans med oss. Här finns en unik möjlighet att lära från erfarna personer där du kommer att arbeta tätt tillsammans med vår Content Creator Manager som kommer att vägleda dig under processens gång. Du kommer få en inblick i hur det är att hantera sociala medier och skapa innehåll för ett företag som byggt upp sitt varumärke och marknadsfört sig endast genom sociala medier. Eftersom att vi är ett växande skede kommer du att ha goda möjligheter att utvecklas i och forma din egen roll. Har du en passion för sociala medier, hälsa och vill utveckla din förmåga att kommunicera är det här rätt plats för dig. 

Vi söker dig som:

Är en självgående person som tycker om att lösa problem. Vårt team har många projekt igång samtidigt och vi tror att du med positiv energi avlastar, axlar uppgifter och vågar ta ägandeskap över dem.


  • Studerar inom digital marknadsföring, sociala medier, kommunikation eller angränsande områden.
  • Har ett intresse för kvinnohälsa och tycker att det är kul och viktigt att sprida denna kunskap vidare.
  • Har lätt för att tänka kreativt och kan utveckla nya idéer och koncept.
  • Har erfarenhet och intresse av bild- och videoproduktion.
  • Har goda kunskaper inom Photoshop & InDesign.
  • Brinner för sociala medier, framförallt TikTok och Instagram.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Stötta vår Content Manager i produktion av innehåll till sociala medier (bild, video, grafiskt och copy).
  • Vara med och utveckla vår TikTok från grunden.
  • Analysera data och identifiera förbättringsmöjligheter på samtliga kanaler.
  • Stötta i Community Management på vår Instagram, till detta hör exempelvis att svara på kommentarer och dms med vår unika Womensynctonalitet.

Omfattning:

Heltid, hybrid – där en del av arbetet sker remote samt tillsammans med Content Manager i Stockholm under minst 10 veckor. 

Är det här du?

Om ja så skicka in en ansökan – vi ser fram emot att träffa dig. Berätta gärna i din ansökan om dina tidigare erfarenheter, hur det kommer sig att du skulle vilja arbeta hos oss och vad du skulle kunna bidra med. Skicka din ansökan till rebecka@womensync.se. Vi intervjuar löpande tills våra praktikplatser är fyllda.

Varukorg

No more products available for purchase