This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.
Congratulations! Your order qualifies for free shipping You are 499 SEK from free shipping.

Hormonvänlig keso & yogurtbowl

Proteinrik keso- och yoghurtröra

En proteinrik frukost som vi älskar: keso- yoghurtröra blandat med Womensync Collagen som bidrar med extra aminosyror och krämighet. Det här är en frukost som är enkel och går att förbereda dagen innan.

Hormonvänlig och enkel frukost

Det här är en frukost som innehåller högkvalitativa fetter från yoghurt, nötter och frön, fibrer från nötter och frön och fullvärdigt protein från keso. Toppingen går att variera i oändlighet beroende på säsong eller vad du tycker om. Vanligtvis toppar vi med blåbär eller hallon för att få i oss viktiga näringsämnen och antioxidanter. 

Vi blandar alltid i Womensync Collagen för att få i oss viktiga aminosyror som glycin och glutamin som kan vara svårt att få i sig via maten vi äter om man inte är duktig på att äta mycket inälvsmat eller benbuljong. Collagenet smakar ingenting utan bidrar bara till krämighet. 

Ingredienser

Ungefär 2,5 dl keso med ungefär lika mycket fullfet yoghurt. Exakt hur mycket vi tar beror på hur hungriga vi är och var vi befinner oss i menscykeln, det viktiga är att du blir mätt.
1 msk Womensync Collagen

Vi toppar ofta med hallon/blåbär, chiafrön, pumpakärnor, hampafrön, paranötter, ceylonkanel och raw kakao för extra antioxidanter, näringsämnen och fibrer.

Hur du gör:
Blanda fullfet yoghurt med keso, blanda i collagen. Ibland brukar vi även blanda i protein för att få in mer protein ca 15 g (1-2 msk), då blir det en magisk smak med touch av vanilj.

Gillar du detta recept?

Testa gärna vår fantastiska Collagen Yoghurt Bowl med högkvalitativa fetter från fullfet yoghurt som stabiliserar ditt blodsocker.

Cart

No more products available for purchase