Vår Self-Love Snickerstårta är magisk för att ge oss själva lite extra kärlek och omtanke. I fas 3 är vi känsligare för förändringar i blodsockret vilket påverkar energi och humör. Vissa av oss känner ofta en ökad hunger och sug efter choklad och fett. Babes, Womensyncs Self-Love Snickers är allt ni letat efter. Den boostar med hälsosamma fetter, fibrer och byggstenar till att skapa vårt lyckohormon, serotonin. Ge dig själv den kärlek du förtjänar och upplev känslan av att bli nöjd, mätt dessutom nå en balanserad energinivå och humör. We love Self-Love. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Lager 1
Torra ingredienser:
1 dl pumpakärnor mixat till ett mjöl
1 dl mandlar mixat till ett mjöl
1 dl valnötter mixat till ett mjöl
1 dl havregryn mixat till ett mjöl
0.5 dl kakao
0.75 tsk jodberikat salt
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Blöta ingredienser:
12 färska dadlar
0.5 dl ekologiskt och osötat jordnötssmör
0.5 dl kokosolja
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Gör såhär:
Mixa frön, nötter och havregryn till ett mjöl. Häll i resterande ingredienser mixa tills en jämn smet. Tillsätt mer vatten beroende på konsistens. Tryck ut på bakplåtspapper i en matlåda/form.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lager 2
10 färska urkärnade dadlar
1 dl Santa Marias extra creamy kokosmjölk
0.5 dl ekologiskt och osötat jordnötssmör
2 msk ekologisk kokosolja
1 tsk vaniljpulver
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Gör såhär:
Kärna ur dadlarna och mixa tillsammans med resten av ingredienserna. För att få det här lagret lent, mixar vi i en Vitamixer. Toppa andra lagret med kakaonibs för crisp.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lager 3
1 dl ekologisk kokosolja
0.75 dl ekologisk kakao
Ca 1 tsk ekologisk honung
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Gör såhär:
Smält kokosolja i micro, blanda i kakao och honung. Häll över den smälta chokladen över andra lagret. Toppa med flingsalt. Förvara i frysen några timmar, skär upp i bitar och servera direkt.
#womensync