ss_soffan_4-5-2

Vi tror på kraften i den kvinnliga biologin

Har du någon gång funderat på hur en livsstil formad utifrån den kvinnliga biologin skulle se ut? Vad skulle hända om du tog hänsyn till dina cykliska förändringarna för att kunna må så bra som möjligt hela månaden? Detta är vad Womensync handlar om. Genom Womensync förmedlar vi inspiration, tips, kunskap och recept för ett liv i synk med vår kvinnliga biologi. 

Womensyncs experter

För att verifiera kunskapen inom Womensync jobbar vi tillsammans med experter inom kvinnohälsa, fertilitetsförståelse, nutrition och psykologi.  

mariasären_bw_500x520

Maria Särén

KOSTRÅDGIVARE & COACH INOM KVINNOHÄLSA

Maria Särén har en bakgrund som ingenjör och utgår i sin praktik från ett funktionsmedicinskt perspektiv med näring kopplat till kvinnohälsa i fokus. Hon utgår från kroppen som ett fantastiskt och välfungerande system och vägleder kvinnor till att uppleva det och leva i synk med sin biologi. Maria ser symptom som information på att något inte stämmer. Därför är hennes främsta metod att hitta grundorsaken och behandla den, inte alltid symptomet.

mialundin_hemsidan

Mia Lundin

SPECIALISTSJUKSKÖTERSKA INOM GYNEKOLOGI & OBSTRERTIK, GRUNDARE AV HERCARE

Mia Lundin är avancerad specialistsjuksköterska (nurse practitioner) utbildad inom gynekologi och obstetrik vid Harbor UCLA kalifornien, USA, utbildad inom funktionsmedicin och grundare till kvinnokliniken HerCare. Hon är också författare av Mat för hormonell balans, Kaos i Kvinnohjärnan och Vägen till Hormonell Balans. Mia är även en uppskattad föreläsare både i Sverige och internationellt. 

JennyKoosbw500x520_

Jenny Koos

JUSTICE HOLISTIC REPRODUCTIVE HEALTH PRACTITIONER

Jenny Koos har en funktionsmedicinsk utbildning via Justisse College och har titeln Justisse Holistic Reproductive Health Practitioner. Hon är även handledare i fertilitetsförståelse och sexualhälsorådgivare. Jennys verksamhet kretsar kring att reda ut folks menscykler, ge stöd och råd för optimering av hormonhälsan, samt vägledning i hur en uppnår eller undviker graviditet naturligt. Jenny har en funktionsmedicinsk utbildning via Justisse College.

hannarohani_bw_500x520

Hanna Rohani

LEGITIMERAD PSYKOLOG MED FOKUS PÅ KLINISK PSYKOLOGI & KVINNOHÄLSA

Hanna Rohani är legitimerad psykolog med fokus på välmående ur ett helhetsperspektiv. Hanna har hjälpt kvinnor med att hitta verktyg och förhållningssätt i vardagen för att kunna komma närmare det liv de vill leva. Hon utgår från det psykologiska perspektivet ACT och kombinerar det med den kunskap och det intresse som hon har gällande kroppen, hormoner, livsstil, kost och stresshantering.

Kontakt

Du når oss på mailen power@womensync.se.
Om du vill lära dig mer om konceptet eller ställa frågor i communityn, gå med i vår Facebook-grupp och safe zone.
För inspiration och tips följ Womensync på Instagram.

womesync_wordmark_logo_svart

Ta del av Womensyncs nyhetsbrev: