Vad är Chicca Roast?

Chicca Roast

Chicca Roast är ett koffeinfritt alternativ till kaffe gjort på cikoriarot. Cikoriarot är en ört som använts för matlagning och medicin i århundraden för dess många hälsoeffekter. Den kan bland annat ha positiv effekt på blodsocker och matsmältning. Chicca Roast är perfekt för dig som vill sluta med kaffe och söker ett gott, koffeinfritt alternativ som dessutom innehåller prebiotisk fiber och är näringsrik.

Många kvinnor som slutat med koffein har upplevt att det hjälpt till att minska mensrelaterade symtom som PMS, PMDS och ökat förutsättningarna för graviditet. Läs mer om koffein och menscykeln och den kvinnliga biologin här

Chicca Roast är gjort på 100 % ekologisk cikoriarot som rostas och spraytorkas till ett pulver. Du blandar pulvret med hett vattnet för en kaffeliknande dryck som har rostade toner och även inslag av sötma och choklad.

Vid graviditet och amning

Chicca Roast är en örtprodukt. Använd inte örtprodukter när du är gravid eller ammar utan att först prata med din barnmorska eller läkare. Läs mer på Livsmedelsverket eller rådfråga din läkare eller barnmorska.

Här kan du klicka hem Chicca Roast