En frukost som skapar magi för dina hormoner och menscykel. Vår Grounding Scrambled Eggs grundar dig genom hela menscykeln och får dina hormoner att jubla genom att hålla blodsockret på en jämn nivå. Det är ett ess i rockärmen som är simpelt och baserat på ingredienser som alltid är bra att ha hemma.

Frukost för hormoner i balans

Grounding Scambled Eggs passar lika bra som frukost eller lättare lunch. Grundreceptet fungerar hela menscykeln och du kan variera tillbehör beroende på fas, hunger och sug. I fas tre älskar vi exempelvis att använda tillbehör som avokado för en mer mättande känsla då du kan uppleva en ökad hunger på grund av det ökande progesteronet. Sprinkla över strimlade soltorkade tomater som innehåller kalium som ex kan hjälpa till att minska vätskeinlagring vid PMS

Ingredienser
2 ekologiska ägg

Kryddor
Jodberikat salt
Finmalen svartpeppar
Chiliflakes

Tillbehör
Avokado
Smörstekt grönkål
Soltorkade tomater

Gör så här: Hetta upp stekpannan på medelhög värme. Ha i en klick äkta smör eller ghee. Rör ihop två ägg i en bunke tillsammans med kryddorna. Häll ned i stekpannan och rör försiktigt i botten av stekpannan med en stekspade under tiden äggen börjar stelna. Stek tills röran börjar bli fast i konsistensen. Servera med tillbehör.